Sredstvo za uklanjanje žuljeva na usb punjenje

10.49 € (kn79.00)

Pronađite punjivi uklanjač žuljeva s ugrađenim vakuumom
Neka vaše noge budu meke i lijepe!

Neposredni rezultati: koristi integrirani usisavač koji istodobno usisava mrtvu kožu, a trenutno uklanja suhu, mrtvu kožu i neugodne žuljeve na petama, tabanima, nožnim prstima i rukama. Sada možete imati mekana stopala kad god želite!
Završna kolijevka za napetu mrtvu kožu i njegu osjetljivije kože, redovitu brusnu glavu za novonastale žuljeve i za njegu normalne kože, te grubu glavicu za brušenje za deblje žuljeve nastale tijekom mnogih godina i za njegu deblje kože.
Odmah mekan i gladak: Može upiti 98% prašine stvorene u upotrebi. Čip se upija u spužvu za čišćenje i može se očistiti četkom. Nježno i učinkovito čisti gruba, suha stopala i tvrdu, žuljevitu kožu, donoseći vam profinjenu petu i lijepa stopala kući samo jednim nanošenjem.
Mekana, seksi stopala bilo kad i bilo gdje: potpuno bežična i punjiva, tako da ih možete koristiti bilo gdje. Odnesite ga do automobila i pripremite sandale na plaži ili u uredu kako biste dodirnuli suhe ispucale pete između sastanaka.
Visoka igla, ali nježna: snažna glava za mikro brušenje čini ovo vrhunskim pilingom stopala. Glava se okreće brzinom od preko 2000 okretaja u minuti kako bi se eliminirala abrazija tijekom poliranja kože.

Uklanjanje žuljeva s mogućnošću ponovnog punjenja s ugrađenim usisavačem proizvod je za koji niste mislili da vam treba, ali nakon što ga dobijete, nešto bez čega nećete htjeti živjeti.

Opis