Sklopivi romobil CITY BOLT s disk kočnicom, stražnji ovjes, bijele boje

108.97 € (kn821.00)

Opis

Opis i parametri Sklopivi romobil CITY BOLT nosivosti 100 kg prikladan je za djecu i odrasle. Glavna prednost ovog modela je stražnja disk kočnica, stražnji ovjes i kotači od 200 milimetara koji osiguravaju glatku i brzu vožnju. Skuter je izrađen od najkvalitetnijeg aluminija, što ga čini vrlo izdržljivim, ali u isto vrijeme laganim. Svi spojni i sigurnosni vijci izrađeni su od čelika, što jamči čvrstoću spojeva. 

 Upravljač je opremljen mekanim rukohvatima koji su udobni za držanje tijekom vožnje. Upravljač ima podešavanje visine u 3 razine, tako da se savršeno prilagođava osobama visine do 195 cm. Široka i niska platforma olakšava ulazak na romobil i bolje upravljanje čak i potpunim početnicima. 200 mm veliki kotači i visokokvalitetni ležajevi povećavaju stabilnost, glatkoću i sigurnost vožnje. 

 Prisutnost dva amortizera povećava udobnost prilikom putovanja na neravnim površinama. Prednji i stražnji ovjes osiguravaju udobnu i nesmetanu vožnju. Osim toga, skuter je opremljen blatobranima koji štite od prskanja ako vas uhvati kiša. Stražnji blatobran služi i kao kočnica. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, sastavljanje je brzo i jednostavno – lako ga možete nositi. Jedinstven dizajn i vrhunska izrada zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike. Savršen za provođenje slobodnog vremena na otvorenom!  

Parametri Duljina: 95 cm Visina: 85 – 115 cm Kotači veličine XL promjera 20 cm.  

Maksimalna nosivost je 100 kg. Namijenjeno djeci starijoj od 10 godina. 2 amortizera – prednji i stražnji ovjes – povećavaju udobnost vožnje čak i na neravnim površinama.  

Materijal: aluminij/čelik Protuklizna gazna ploča 46 x 14 cm Dizajnirano za korisnike visine 1,45 m – 1,95 m Stražnja nožna kočnica Bočni stalak  

Materijal kotača: PU Ležajevi: ABEC7 Težina: 5,1 kg