Jogo Pop It Quick Push Game Console

11.95 € (kn90.00)

Poboljšano i edukativno — Zarazna klasična igra komprimiranim zrakom susreće se s brzom elektroničkom igrom koja je lakša i zabavnija od većine Simonovih igračaka. Djeca treniraju pozitivno razmišljanje, koordinaciju oko-ruka i mozak tijekom igre sa svjetlima i zvukovima koji potiču senzorni razvoj vašeg djeteta.
Probojni način rada i način rada memorije — Sjetite se nasumično svijetlećih mjehurića i brzo i pravilno kuckajte mjehuriće kako biste prošli svaku razinu. Ako pogrešno upišete, igra je gotova.
Način rada za više igrača — podrška za ograničene izazove i razine PK. Svaki način ima različite razine težine za treniranje dječje brzine reakcije i pamćenja, kao i natjecanja i suradnje.
Siguran materijal: izrađen od visokokvalitetnog silikona, mjehurići se ne mogu lako rasprsnuti. Ergonomski dizajn, ruke neće biti bolne čak ni ako se nosi i igra dulje vrijeme. Prijenosna veličina olakšava uživanje u igri bilo kada i bilo gdje. Podesiva glasnoća može se isključiti.
Poklon za dječake i djevojčice — Ova prijenosna igra idealna je za djecu, tinejdžere pa čak i odrasle. To je prekrasan dar za rođendane, Uskrs, nagrade za razrede, Dan zahvalnosti, Noć vještica, Božić i za punjenje poklon vrećica.

Opis