Crystal Diamond Stolna lampa USB

14.47 € (kn109.00)

Opis

LED kristalna stolna lampa usvaja novi koncept dijamantnog dizajna, izrađena od visokokvalitetnog akrila, sjaji poput dijamanta, pokazujući prekrasan i plemenit temperament. Projicirano svjetlo i sjena ruže su romantični i šarmantni, stvarajući prekrasnu vizualnu gozbu svjetla i sjene.

2.【USB punjiva】Ugrađena baterija od 2000mAh, USB-C priključak za punjenje, dolazi s USB kabelom za punjenje, može izdržati više od 10 sati osvjetljenja kada je potpuno napunjen. Čak i kada se koristi na otvorenom, lako može biti upaljen cijelu noć bez brige da će vam ponestati baterije.

3.【Savršen dar】Stolna lampa od ružičastog kristala ne samo da može uljepšati vaš dom kao ukras, već je i savršena za posebne festivale kao što su Božić, Valentinovo, Dan zahvalnosti, rođendan, godišnjica i tako dalje. Kao poklon iznenađenja za voljene osobe, prijatelje i rodbinu.

4. Možete slobodno uključiti/isključiti svjetlo putem daljinskog upravljača, prilagoditi boju svjetla, prilagoditi svjetlinu od 6 razina, a na raspolaganju su vam 4 dinamička načina rada, što je vrlo zgodno.

Opis:

Naziv: Stolna lampa Model/DD-163012 Izvor svjetla/LED svjetiljka perle Oko 10 sati trajanja baterije/pune snage prekidač/dodirni prekidač Stil: plug-in model / 3-bojni model s punjenjem / 16-bojni RGB model u boji/prozirni Pakiranje/pakiranje kutije u boji Materijal/PAMA akril Primjenjivo/dnevni boravak, spavaća soba, blagovaonica, bar, itd. Bruto težina: oko 520g Veličina pakiranja: 18x 10 x 9,5 cm Napomena: Samo RGB modeli dolaze s daljinskim upravljačem Popis pakiranja: Stolna lampa x 1 usb x 1 Daljinski upravljač x 1